Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Η Mega Sprint Guard ανέλαβε την φύλαξη της Καναδικής Πρεσβείας

Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «MEGA SPRINT GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEGA SPRINT GUARD A.E.».

Θεσσαλονίκη, 10.01.2019

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε ότι έχουν ανατεθεί στην ΜEGA SPRINT GUARD A.E. οι υπηρεσίες ασφαλείας της Καναδικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Αποτελεί άλλη μια επιτυχία για την ΜEGA SPRINT GUARD A.Ε. καθώς μετά την διεξαγωγή διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο την καλύτερη τεχνοοικονομική προσφορά για την επιλογή παρόχου υπηρεσιών ασφαλείας από το Υπουργείο Εξωτερικών, Εμπορίου και Ανάπτυξης του Καναδά, επιλέχθηκε ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας για την Πρεσβεία και τις εγκαταστάσεις της Καναδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό διαγωνισμό με συμμετοχή πολλών πολυεθνικών εταιρειών και είναι η πρώτη φόρα που επιλέχθηκε αμιγώς ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Το έργο αφορά την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΜEGA SPRINT GUARD A.E., ικανό να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή κατάσταση με τα πλέον αποτελεσματικά μέσα.

Ως εταιρεία θεωρούμε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί σημείο αναφοράς για τις έως τώρα δράσεις μας και την επέκταση των υπηρεσιών μας στο τομέα παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε διπλωματικές αποστολές μετά και την ανάθεση άλλων Πρεσβειών κατά το τελευταίο διάστημά.

Έχοντας υπόψιν την πολυετή πορεία της ΜΕGA SPRINT GUARD A.E στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, δεν είναι δύσκολο να εξαχθεί το συμπέρασμα πως η επιτυχία είναι εγγυημένη. Στην ΜΕGA SPRINT GUARD A.E. είμαστε περήφανοι για τις καινούργιες μας συνεργασίες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Με εκτίμηση,

Για την MEGA SPRINT GUARD A.E.

Ταχταρίδου Ιωάννα

Πρόεδρος, Δ. Σύμβουλος

& Νόμιμη εκπρόσωπος

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων