Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Η Toyota λανσάρει το νέο εμπορικό σήμα «KINTO»

Η Toyota ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός νέου εμπορικού σήματος με την ονομασία KINTO, που θα παρέχει υπηρεσίες κινητικότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Η Toyota στοχεύει να επεκτείνει τις υπηρεσίες κινητικότητας πλέον των παραδοσιακών πωλήσεων σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες (fleet) μέσω μιας στρατηγικής οργανωμένης γύρω από τέσσερις πυλώνες:

Χρήση ξεχωριστού και αποκλειστικού εμπορικού σήματος για την προσέλκυση νέων κατηγοριών χρηστών, από ιδιώτες μέχρι εταιρικούς πελάτες, αλλά και πόλεις 
Αύξηση μεριδίου στην αγορά full service leasing (FSL), με multi-brand all-in-one οχήματα και υπηρεσίες προς εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες
Χρήση της δύναμης των δεδομένων και της συνδεσιμότητας των οχημάτων για την ανάπτυξη και το λανσάρισμα υπηρεσιών όπως  car sharing, carpooling, ή χρήση οχήματος μέσω συνδρομής, όπου αυτό είναι εφικτό
Προετοιμασία για ενσωμάτωση των μελλοντικών εξελίξεων της αυτόνομης οδήγησης στις μεταφορές, αφού προηγουμένως δοκιμαστούν σε περιβάλλον αγοράς, όπως για παράδειγμα η χρήση της φιλοσοφίας e-Palette που αυτή τη στιγμή είναι υπό εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι υπηρεσίες της KINTO θα εφαρμόζονται σε κάθε αγορά με βάση τη βιωσιμότητα και δυνατότητα υλοποίησής τους.

Ανάμεσα στις πρώτες υπηρεσίες που θα λανσαριστούν σε ορισμένες Ευρωπαϊκές αγορές είναι:
KINTO One: μία υπηρεσία μίσθωσης Full Service Lease, ο χρήστης της οποίας θα μπορεί να συνδυάζει όχημα, υπηρεσία και ασφάλιση καταβάλλοντας ένα μηνιαίο μίσθωμα.
KINTO Share: υπηρεσία car sharing (κοινοχρησία οχημάτων) με μία μεγάλη γκάμα υβριδικών οχημάτων τα οποία διατίθενται μέσω μιας φιλοσοφίας self-service, χωρίς λειτουργικές δαπάνες. Η υπάρχουσα υπηρεσία car sharing της Toyota με την ονομασία Yuko, που ήδη λειτουργεί σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις (Δουβλίνο, Βενετία, Κοπεγχάγη και Μαδρίτη) θα περιέλθει με νέο όνομα στους κόλπους της KINTO.
KINTO Join: υπηρεσία carpooling, που συνδέει τους εργαζόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να μοιράζονται την καθημερινή διαδρομή προς τον τόπο εργασίας τους. Παρέχει οφέλη τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις εταιρείες, που μπορούν να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα.
KINTO Flex: υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτου (leasing) βασισμένη στη συνδρομή, παρέχει αυξημένη ευελιξία και μία premium εμπειρία.
Υπό εξέταση είναι και άλλες υπηρεσίες, όπως ride-hailing και μία εφαρμογή multi-modal (πολλαπλών μέσων μεταφοράς). Οι υπηρεσίες θα παρέχουν εύκολη πρόσβαση μέσω mobile εφαρμογών και ενσωματωμένα συστήματα πληρωμών

toyota-kinto

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων