Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Κούης: Ο Άρης έχει ήδη αργήσει

Μιλωντας στην ιστοσελίδα Novasports.gr ο Ντίνος Κούης ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί κάποιο διοικητικό πόστο και ειδικά τη θέση του Προέδρου που του προτάθηκε από τον Παναγιώτη Στεφανίδη, μιλάει για τα σενάρια της Β΄ και Γ΄ Εθνικής και κρούει το καμπανάκι του κινδύνου υποστηρίζοντας ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

«Είναι μεγάλη τιμή να ακούγεται το όνομά σου και να προτείνεται για την προεδρία του ΑΡΗ. Όμως αυτή η δουλειά δεν είναι για μένα. Δεν την ξέρω. Ωστόσο, πρέπει να ευχαριστήσω για την πρόταση τον κ. Στεφανίδη, ο οποίος είναι ο μόνος πρόεδρος του ΑΡΗ τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια που μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ. Πράγματι, μου πρότεινε τη θέση του προέδρου, αλλά είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Του είπα πως θα ήμουν χρησιμότερος στο αγωνιστικό τμήμα και το αφήσαμε ανοιχτό» τόνισε αρχικά.

Σχολιάζοντας την σημερινή κατάσταση και το μέλλον του ΑΡΗ λέει: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν με ρωτάτε σε ποια κατηγορία θα προτιμούσα να δω τον ΑΡΗ, μετά τον υποβιβασμό, θα σας απαντούσα στη Β΄ Εθνική, όμως άλλο το τι θέλεις και άλλο το τι μπορείς. Με τα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ, θεωρώ πιο λογικό να οδηγηθεί στη Γ΄ Εθνική, παρ΄ ότι και εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Ας μη νομίζει ο κόσμος πως είναι εύκολη η κατηγορία. Του χρόνου οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής μειώνονται σε τέσσερις και τα πράγματα δυσκολεύουν. Βέβαια, μ΄ έναν ΑΡΗ δυνατό και έτοιμο δεν θα το συζητούσαμε, αλλά κοιτάμε το πώς έχουν τώρα τα δεδομένα».

Και καταλήγει: «Αν θέλετε τη γνώμη μου ο ΑΡΗΣ, ήδη, έχει αργήσει. Έπρεπε να χτίζεται η ομάδα για του χρόνου και δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε!».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων