Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Κ. Καραμανλής και Α. Σαμαράς “Στη Γυάλα”, υπό το πρίσμα του Άρη Σπηλιωτόπουλου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στη Γυάλα” του iD Webradio και στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη μίλησε οΆρης Σπηλιωτόπουλος –λίγες μέρες μετά τη μάχη που έδωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές– συζητώντας για την διάσπαση της ΝΔ στον Δ. Αθηναίων, που αν δεν υπήρχε –σύμφωνα με τον ίδιο– τώρα θα ήταν δήμαρχος.

H NΔ έχασε τις εκλογές, απλώς δεν δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να θριαμβολογεί. Για μένα είναι ένα πολιτικό μήνυμα ισορροπημένο που λέει στη κυβέρνηση: Σου δίδω -κριτικά- μια μικρή, τελευταία πίστωση χρόνου, μέχρι να βάλω τα τελικά μου συμπεράσματα“, δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Ο πρώην υπουργός σχολίασε την πολιτική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, ενώ δεν δίστασε να συγκρίνει τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά των δύο τελευταίων προέδρων της Συντηρητικής Παράταξης, του Κ. Καραμανλή και του Α. Σαμαρά.

Μπορεί ο Α. Σαμαράς να συνενώσει την Κεντροδεξιά; Ήταν θετικό το έργο του Γ. Στουρνάρα; Πώς μπορούν να προσελκυστούν τα κεφάλαια ελλήνων ομογενών; Αλλά και, ποιός είναι ο αγαπημένος προορισμένος διακοπών του;

Ακούστε τις απαντήσεις του γνωστού πολιτικού, στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων