Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Μετά τα τανκς, μαλώνουν και για τα … υποβρύχια!

Από τα τανκς στα…υποβρύχια μεταφέρθηκε ο πόλεμος Αβραμόπουλου-Βενιζέλου με πέτρα του…σκανδάλου τον Αλέξη!

Μείζον κυβερνητικό θέμα προέκυψε έπειτα από συζήτηση ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά! Ο Τσίπρας είπε ευθέως ότι η υπόθεση με την αγορά των υποβρυχίων το 2010 είναι σκάνδαλο επιχειρώντας περίπου να ταυτίσει τον Τσοχατζόπουλο με τον Βενιζέλο.

Όταν πήρε τον λόγο ο Αβραμόπουλος -σημερινός υπουργός Άμυνας- φρόντισε να βγάλει την ουρά του απ’ έξω λέγοντας ότι η δική του κυβέρνηση δεν φοβάται καμία εξεταστική επιτροπή!

Ο υπαινιγμός καραμπινάτος για την θητεία Βενιζέλου στο Άμυνας. Σε λίγες ώρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βομβάρδιζε τον Αβραμόπουλο από το βήμα της Βουλής λέγοντας ότι μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει να δώσει λύσεις στα προβλήματα αντί να παριστάνει τον καλό στην αξιωματική αντιπολίτευση!!!

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Αβραμόπουλος κατηγορείται ακόμη και από την Συγγρού για…υποβρύχιες διασυνδέσεις που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι οι επαφές αυτές δεν είναι άσχετες και με τα ανοίγματα των καραμανλικών προς τον Αλέξη Τσίπρα που έχουν ως στόχο την αποδυνάμωση του Αντώνη Σαμαρά…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων