Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Με στίχους Σαμουράι απαντάει ο Μιχαλολιάκος από τη φυλακή

“Στην ανάγκη να στέκεσαι γενναίος

Στην καθημερινή σου ζωή πρόσχαρος

Όταν σε χειροκροτούν

να στέκεσαι απαθής

HTML tutorial

και όταν σε αποδοκιμάζουν

ασάλευτος σαν βράχος”

Τους παραπάνω στίχους από την παράδοση των Σαμουράι χρησιμοποιεί ως εισαγωγή ο προφυλακισμένος Αρχηγός της « Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος ως εισαγωγή σε άρθρο του που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο άρθρο του ο φερόμενος από τις διωκτικές αρχές ως ηγέτης εγκληματικής οργάνωσης σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τότε ήμουν ένας νέος αγωνιστής και σήμερα ο επικεφαλής μιας ομάδος 18 βουλευτών του κοινοβουλίου. Μικρή η διαφορά… Όταν το καθεστώς νοιώσει ότι κινδυνεύει από ΙΔΕΕΣ, τότε όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες…..

…. Θέλουν να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτός είναι ο σκοπός τους. Υπό κατηγορίαν ευρίσκονται συνολικά 6 βουλευτές μας και αυτό μέχρι στιγμής… Απέναντι στις δικολαβίστικες και ξεκάθαρα αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι γεγονός ότι στάθηκαν αρκετές γενναίες φωνές ακόμη και της αριστεράς, οι οποίες και τις κατέκριναν και τις κατήγγειλαν ως παράνομες. Η επίσημη αριστερά όμως και οι “δημοκράτες” πασών των αποχρώσεων σιώπησαν εκκωφαντικά, δείχνοντας πόσο υποκριτές είναι και πόσο κάλπικος, όταν μιλούν για νόμους, σύνταγμα και δικαιώματα…..

… Μας κατηγορούν ως… εγκληματική οργάνωση χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτε. Στην πραγματικότητα το μεγάλο μας έγκλημα είναι ότι σε μία διεφθαρμένη χώρα είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε και να το φωνάξουμε μέσα στη ίδια τη βουλή, που αποτέλεσε για δεκαετίες την χωματερή σκανδάλων, να φωνάξουμε ότι πρέπει να μπουν οι κλέφτες φυλακή και όσο για την δικαιοσύνη επί τόσα χρόνια τι έκανα για τα τόσα σκάνδαλα».

ΥΓ: Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, η τελευταία φορά που κάποιος επικαλέστηκε τους Σαμουράι, ήταν ο Βύρωνας Πολύδωρας. Εκλεκτικές συγγένειες…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων