Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Μπαίνει “στο χορό” των αερομεταφορών και η EasyJet

Νέα δρομολόγια προς τη χώρα μας ανακοίνωσε η EasyJet η οποία εγκαινιάζει δύο νέες απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης προς εκείνα της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου.

Συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου η σύνδεση «Μακεδονία» – Φιουμιτσίνο θα εξυπηρετείται με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφος Α319 και αρχική τιμή μονής μετάβασης 34,99 ευρώ.

Επίσης, από τις 17 Ιουνίου 2014 η εταιρεία του Στέλιου Χατζηιωάννου θα πετάει από την ιταλική πρωτεύουσα στη Ρόδο, με τέσσερα απευθείας δρομολόγια την εβδομάδα, σε τιμή που ξεκινά από 57,49 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η EasyJet ξεκινά το καλοκαίρι πέντε νέα δρομολόγια στην Ελλάδα (Αθήνα-Αμβούργο, Ηράκλειο-Εδιμβούργο, Κως-Γλασκώβη, Μύκονος-Νάπολη και Κέρκυρα-Νάπολη), αυξάνοντας τη χωρητικότητα των πτήσεων που εξυπηρετούν τη χώρα μας κατά 7%.

Η ανακοίνωση της EasyJet έρχεται λίγο μετά από εκείνες της Ryanair (για τη δημιουργία αεροπορικών βάσεων τον ερχόμενο Απρίλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έξι νέους προορισμούς), των γερμανικών Αir Berlin και Germanwings και της Turkish Airlines, που έχει ζητήσει άδεια από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για ένα ακόμη ημερήσιο δρομολόγιο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων