Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Μόνταραν δηλώσεις του Ομπάμα στη ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλα δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και άλλα του αποδίδονται, μέσω μοντάζ, στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Στο βίντεο ο αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται να δίνει τα εύσημά του στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι οι Έλληνες βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ, ωστόσο, ολόκληρη η δήλωση του ήταν εντελώς διαφορετική.

Στο 0,55” του προεκλογικού σποτ, ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».

Όμως στο βίντεο με ολόκληρες τις δηλώσεις του αμερικανού προέδρου, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013, ο Μπαράκ Ομπάμα λέει επί λέξει:

«Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις σκληρές ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

Ολόκληρη η δήλωση μετά το δεύτερο λεπτό:

Συν τοις άλλοις, λίγο πριν προχωρήσει στις παραπάνω δηλώσεις, ο Ομπάμα ανέφερε πως δεν είναι σημαντικό μόνο να εξυγιανθούν τα δημοσιονομικά της Ελλάδας, ώστε να μειωθεί το δημόσιο χρέος της, αλλά πως πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και την εργασία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων