Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Νέους προορισμούς εντάσσει στο δίκτυό της η Ryanair

Επιπρόσθετες πτήσεις προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη δημιουργεί η Ryanair, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του επιβατικού κοινού, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας David O΄brien σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, από τις αρχές Απριλίου έως σήμερα έχουν μεταφερθεί 125 χιλιάδες επιβάτες για τον προορισμό της Αθήνας, 80 χιλιάδες για τα Χανιά και 130 χιλιάδες για τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από τον επόμενο Σεπτέμβριο, ο ιρλανδικός αερομεταφορέας θα προσθέσει δύο νέους προορισμούς προς Βρυξέλλες και Ρώμη, ενώ οι ημερήσιες πτήσεις θα διαμορφωθούν σε τέσσερις και έξι από και προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Επίσης, συνολικά η Ryanair θα πετά από Αθήνα προς οκτώ προορισμούς, ενώ ο συνολικός αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων θα διαμορφωθεί στις 222.

Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η Ryanair παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της ιστοσελίδας της και ανακοίνωσε ότι προσφέρει για προορισμούς σε όλο το δίκτυο ναύλους σε τιμές από 14,99 ευρώ για τους μήνες Mάϊο, Ιούνιο και Ιούλιο. Οι χαμηλότιμοι ναύλοι θα διατίθενται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων