Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Οδηγός για αναποφάσιστους ψηφοφόρους – Κάντε το τεστ

Η πανευρωπαϊκή διαδικτυακή εφαρμογή EUvox έρχεται να λύσει τα χέρια των αναποφάσιστων ψηφοφόρων. Απαντήστε σε 30 ερωτήσεις και δείτε σε ποιο κόμμα είστε πιο κοντά.

Η νέα πανευρωπαϊκή διαδικτυακή εφαρμογή EUvox υπόσχεται να βγάλει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους από τη δύσκολη θέση και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν με ποιο κόμμα που συμμετέχει στις ευρωεκλογές είναι πιο κοντά. Με 30 ερωτήσεις που αφορούν την οικονομία, την κοινωνία, αλλά και καίρια ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Euvox μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο προσανατολισμού του ψηφοφόρου.

Πρόκειται για μια εφαρμογή = προϊόν επιστημονικής έρευνας που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη της ολλανδικής εταιρείας Kieskompas με τον ευρωπαϊκό οργανισμό Preference Matcher, ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, αναδεικνύεται ποσοστιαία ο βαθμός ταύτισης των απαντήσεών των ψηφοφόρων με τα υπάρχοντα κόμματα.

Σημειώνεται πως η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται ανώνυμα, ενώ ο χρήστης, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο των αποτελεσμάτων και να το αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων