Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Οκτώ περίεργοι νόμοι που αφορούν το σεξ

Το σεξ είναι μια προσωπική πράξη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους…εκτός και αν εμπλέκονται η κυβέρνηση και οι νόμοι. Διαβάστε σύμφωνα με το protothema.gr, τους πιο περίεργους νόμους στην Αμερική που έχουν να κάνουν με το σεξ:

1. Στη Utah είναι παράνομο να φέρεσαι υπερβολικά σέξι. Αυτός είναι ένας νόμος που ψηφίστηκε το 2011. Τι σημαίνει τώρα στη Utah πολύ σέξι; Αν αγγίζεσαι δημόσια ή αν εκθέτεις αρκετά το σώμα σου.

2. Στην εξωτική Hawaii πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει στους αστυνομικούς να κάνουν σεξ με πόρνες.

3. Στη Φλόριντα είναι παράνομο στα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα να ζουν μαζί. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου στοιχίσει 500 δολάρια ή 60 μέρες στη φυλακή. Ο νόμος αυτός, που είναι από το 1800, έχει αποφασιστεί ότι θα αλλάξει.

4. Στο New Hampshire είναι παράνομο να απατήσεις τον σύζυγό σου. Αυτός είναι ένας νόμος από το 1800 αλλά σύντομα φαίνεται ότι θα αλλάξει.

5. Αλλά και στη Νέα Υόρκη απαγορεύεται η μοιχεία. Το 2010, για παράδειγμα, μια γυναίκα συνελήφθη να κάνει σεξ σε ένα τραπέζι για πικνίκ σε πάρκο.

6. Στη Nebraska δεν μπορείς να παντρευτείς αν έχεις γονόρροια, μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

7. Σε κάποιες άλλες πολιτείες όπως Louisiana, North Carolina, Oklahoma, και Kansas απαγορεύεται ο σοδομισμός αλλά επιτρέπεται η… νεκροφιλία.

8. Στη Nevada η πώληση των sex toys είναι παράνομη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων