Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Οργισμένοι οι θαυμαστές του Σουμάχερ με εξώφυλλο γερμανικού περιοδικού (ΦΩΤΟ)

Έντονη κριτική άσκησαν οι οργισμένοι θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ σε ένα γερμανικό περιοδικό που δημοσίευσε στο εξώφυλλο του τεύχους του μια εικόνα του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 να χαμογελά με τη σύζυγό του Κορίννα, υπό τον τίτλο «Ξύπνησε».

Οι θαυμαστές που έσπευσαν να αγοράσουν το γυναικείο περιοδικό Die Aktuelle ανακάλυψαν πως το άρθρο περιείχε ιστορίες ανθρώπων που είχαν ξυπνήσει από κώμα.

Σύμφωνα με την daily mail, o Γερμανός εκδότης του περιοδικού, έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να σχολιάσει σχετικά με τη οργή και τους ισχυρισμούς πως προσπαθεί να «κερδίσει» από την τραγωδία.

Η οργή για το εξώφυλλο του περιοδικού έρχεται μετά τα δημοσιεύματα πως η σύζυγός του Κορίννα, κατασκευάζει ένα ειδικό δωμάτιο – εντατική αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών στο σπίτι της οικογένειας κοντά στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, ώστε να μπορεί να τον φροντίζει στο σπίτι, αντί του νοσοκομείου.

Η σύζυγός του περνά μέχρι και 10 ώρες δίπλα στο κρεβάτι του, προσευχόμενη για την ανάρρωσή του, προτού επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι τους.

Η οικογένεια κάνει μια διαδρομή 150 μιλίων καθημερινά προκειμένου να επισκέπτονται τον 45χρονο Μίκαελ στην εντατική του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. Οι γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια πως είναι απίθανο να ξυπνήσει από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες προκειμένου να μειωθεί το οίδημα που προκλήθηκε στον εγκέφαλο μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Άλπεις.

Από τότε, έχουν υπάρξει μερικά ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης για τον Μίακελ Σουμάχερ που έχει χάσει το 25% του βάρους του.

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων