Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Καμίνης παρουσιάζει έργο ιδιώτη ως δικό του

Ο Γιώργος Καμίνης για ακόμη μια φορά ξεπέρασε τον ευατό του – Ποιός σου τα έμαθε αυτά Γιώργο ο υποστηρικτής σου ο Βενιζέλος;

Γράφει που λέτε ο Καμίνης στο Facebook ενόψη εκλογών το εξής: “Στην Πλατεία Συντάγματος, οι εργασίες αποκατάστασης προχωρούν, σε αγαστή συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία -την εταιρεία που ανέλαβε τη χρηματοδότηση και επίβλεψη του έργου.”

Απο κάτω βάζει και φωτογραφία των εργασιών. Σου λέει, θα το είδε ο κόσμος ότι κάτι γίνεται στην πλατεία Συντάγματος, κάτσε να πάρω κανένα ψηφαλάκι.

Αφού ο ιδιώτης ανέλαβε την χρηματοδότηση και την επίβλεψη του έργου, τότε σε τι ακριβώς βοηθήσατε κύριε Καμίνη;

1801364_503812176397235_1589413340_o-1024x709

Παρά το ότι είναι γνωστό τοις πάσι πως οι εργασίες που γίνονται στην Πλατεία Συντάγματος είναι μια πρωτοβουλία του επιχειρηματία Θανάση Λασκαρίδη (ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια), ο Γιώργος Καμίνης χωρίς ίχνος ντροπής επιχείρησε να οικειοποιηθεί το εργο! Αυτό είναι το επίπεδο του ανδρός.

Σκεφτείτε πόσο πρέπει να αγανάκτησε ο επιχειρηματίας από την απραξία του κ. Καμίνη που μόνος του πήρε την απόφαση να ρίξει χρήμα για να φτιάξει λίγο η πλατεία…

Μπράβο στον κ. Λασκαρίδη για την πρωτοβουλία του & το κουράγιο του να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια που του έβαλε ο Δήμαρχος.

Όσο για τον Καμίνη; Ψηφίστε τον.

Πηγή: arouraios.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων