Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ο Κλούνεϊ δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της Daily Mail

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ αρνήθηκε σήμερα να δεχτεί τη συγγνώμη της βρετανικής εφημερίδας Ντέιλι Μέιλ για το παραπλανητικό ρεπορτάζ της σύμφωνα με το οποίο η μέλλουσα πεθερά του, η μητέρα της Άμαλ Αλαμουντίν, διαφωνεί με τον γάμο για θρησκευτικούς λόγους.

“Η Ντέιλι Μέιλ ζήτησε συγγνώμη επειδή υπαινίχθηκε ότι υπήρχαν θρησκευτικές εντάσεις, ενώ δεν υπήρχε τίποτα”, έγραψε ο σταρ του Χόλιγουντ στην εφημερίδα USA Today.

Την Τετάρτη ο Κλούνεϊ είχε εξηγήσει ότι η μητέρα της Άμαλ δεν ανήκει στη θρησκευτική μειονότητα των Δρούζων, δεν έχει εκφράσει καμία διαφωνία για τον γάμο και δεν έχει επισκεφθεί τη Βηρυτό εδώ και πολλούς μήνες, διαψεύδοντας όλα όσα ανέφερε στο δημοσίευμά της η βρετανική ταμπλόιντ. Η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε το επίμαχο άρθρο, κάτι όμως που δεν ικανοποίησε τον ηθοποιό.

“Ο διευθυντής έκδοσης Τσαρλς Γκαρσάιντ διαβεβαιώνει ότι το άρθρο δεν αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας του συντάκτη και ότι βασίζεται σε συζητήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της λιβανέζικης κοινότητας”, σημειώνει στην απάντησή του.

“Το πρόβλημα είναι πως τίποτα από αυτά δεν αληθεύει. Το άρθρο δεν αναφέρει τις πηγές του και επαναλαμβάνει τέσσερις φορές ότι ένας φίλος της οικογένειας μίλησε στην Μέιλ. Ένας φίλος της οικογένειας ήταν η πηγή. Επομένως, είτε είπαν ψέματα στην αρχή, είτε ψεύδονται τώρα”, συμπεραίνει ο Κλούνεϊ.

Η Άμαλ Αλαμουντίν, 36 ετών, γεννήθηκε στον Λίβανο και μετανάστευσε στη Βρετανία με την οικογένειά της όταν ήταν 3 ετών. Σήμερα είναι δικηγόρος, ειδικευμένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων