Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Ο Μανωλάς κι ο «Μανωλάς»

Ένα από τα θέματα που «γέννησε» στον Ολυμπιακό ο αγώνας με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι η απόφαση του Μίτσελ να μη χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μανωλά και να προτιμήσει λόγω τακτικής και στιλ επίθεσης των αντίπαλων τον Μεντζανί.

Ο Μανωλάς δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος (να το πούμε…κομψά) με την επιλογή του προπονητή του, καθώς – εκτός των άλλων – υπήρχαν σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι και αρκετά «κατασκοπευτικά» μάτια ξένων ατζέντηδων για λογιαριασμό του. Ο Μίτσελ έσπευσε να του περάσει το μήνυμα ότι η μη χρησιμοποίησή του δεν είχε να κάνει με κάτι άλλο, παρά μόνο με την εκτίμηση του προπονητή ότι ο Μεντζανί με τον Σιόβα ταίριαζαν καλύτερα στους Ιμπράϊμοβιτς και Καβάνι.

Ο Μανωλάς, όπως και πολλοί που έκριναν αρνητικά τη συγκεκριμένη απόφαση του Μίτσελ, δεν έχει ασφαλώς την ίδια άποψη, φυσικά δεν μπορεί να πει και τίποτα από τη στιγμή που για τους ίδιους λόγους έμεινε στον πάγκο ολόκληρος Σαβιόλα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον η αντίδρασή του από εδώ και πέρα. Γιατί δεν θα είναι περίεργο, ούτε πρωτοφανές σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, να περνούν στο ντούκου τέτοιου είδους ζητήματα, όταν πρόκειται για παίκτες που είναι ή νιώθουν ότι είναι «πρώτα βιολιά».

Και μια ο λόγος για τον Μανωλά, ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή μικρότερης ηλικίας, με τα ίδια χαρακτηριστικά και κοινή… προέλευση, ο οποίος μπορεί να έχει την ίδια ή και καλύτερη εξέλιξη καριέρας με τον διεθνή αμυντικό.

Κώστας Βλάχος, λέγεται, είναι 18 ετών, πολύ γρήγορος και δυναμικός στόπερ. Ο Ολυμπιακός τον «άρπαξε» το καλοκαίρι από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, τον έκανε αρχηγό της ομάδας νέων του και πιστεύει ότι πολύ σύντομα θα τον ετοιμάσει να προωθηθεί στη μεγάλη ομάδα. Θυμηθείτε αυτό το όνομα…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων