Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

H μάχη του αιώνα-Ο Mayweather διέλυσε τον McGregor κι έγινε ο πυγμάχος των δισεκατομμυρίων [Βίντεο]

Ο γνωστός πυγμάχος Floyd Mayweather στα 41 του χρόνια έγραψε ιστορία καθώς κερδίζοντας τον Conor McGregor “έγραψε” το 50-0 της επαγγελματικής του καριέρας και προσπέρασε τον Rocky Marciano που σταμάτησε να μάχεται στο 49-0.

Ο McGregor μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Mayweather. Δύσκολα όμως… Ο Αμερικανός κατόρθωσε να κάνει τον αντίπαλό του να ξεμείνει από ενέργεια μέχρι τον τέταρτο γύρο και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το “πάρτι” του αήττητου μποξέρ.

Ο McGregor που προς τιμήν του έφτασε μέχρι τον 10ο γύρο έμοιαζε τόσο αδύναμος και δίχως ανάσες που τα ισχυρά του… όπλα πήγαν “περίπατο” την ίδια ώρα που ο Mayweather τον έκανε ότι ήθελε. Κάπως έτσι κι έπειτα από ένα σερί χτυπημάτων ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε πως ο Ιρλανδός ήταν αδύνατο να συνεχίσει και διέκοψε τη μάχη υπέρ του “Money”.

Στο τέλος του αγώνα οι δύο μαχητές έδειξαν αλληλοσεβασμό, ανταλλάζοντας φιλοφρονήσεις. Ουσιαστικά, απ’ αυτό το παιχνίδι κερδισμένοι είναι και οι δύο μια και τα χρήματα που εξοικονόμησαν είναι εκτός πραγματικότητας και αγγίζουν τα 300.000.000 δολάρια.

https://www.youtube.com/watch?v=DzQxKWjw1lY

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων