Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον γιο του, όπως και η Ρωσία

Πλήρη στήριξη παρέσχε στον γιο του ο Ντόναλντ Τραμπ για τη συνάντηση που είχε με τη Ρωσίδα δικηγόρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

“Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα προχωρούσαν σε μια τέτοια συνάντηση. Ήταν μία 20λεπτη συνάντηση υποθέτω, από αυτά που ακούω. Πολλοί άνθρωποι και πολιτικοί δήλωσαν ότι θα προχωρούσαν στην συνάντηση” δήλωσε μάλιστα ο Τραμπ σε συνέντευξή που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters από τον Λευκό Οίκο.

Η δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την συνάντηση αυτή από τον Τραμπ το νεότερο με τη Ναταλία Βεσελνίτσκαγια είναι η πιο συγκεκριμένη απόδειξη που υπάρχει μέχρι σήμερα σχετικά με την πρόθεση μελών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ να δεχθούν βοήθεια από την Ρωσία για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016.Ο Τραμπ δήλωσε ότι δεν επιρρίπτει ευθύνες στο γιό του, επαναλαμβάνοντας ότι έμαθε τη συνάντηση μόλις πριν από λίγες ημέρες. “Όχι δεν το γνώριζα μέχρι πριν από δύο ημέρες όταν άκουσα γι’ αυτό” υποστήριξε για την επίμαχη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016.

Απάντηση Ρωσίας:

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι είναι «παράλογο» ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο. «Είναι φοβερό που σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά», πρόσθεσε.

HTML tutorial

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο», επεσήμανε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.«Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση», είπε επίσης.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων