Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πέθανε η γιαγιά από το “Νησί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ηλικία 93 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η γιαγιά της σειράς “Το Νησί”. Ο λόγος για την Μαρία Μπεμπελάκη, η οποία ήταν ταβερνιάρισσα στην Πλάκα του Αγίου Νικολάου. Ακριβώς απέναντι, στην Σπιναλόγκα, δούλευε ως νοσοκόμα η μητέρα της.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Θοδωρής Παπαδουλάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media πόσταρε ένα βίντεο με αυτή πρωταγωνίστρια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Εν συνεχεία έγραψε: «Χθες έκλεισε τα μάτια της η Μαρία Μπεμπελάκη. Με την Μαρία άνοιξε “Το Nησί” (η σειρά) και με την Μαρία χθες έκλεισε. Γιατί για εμένα αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού. Από το πρόσωπό της και τις ιστορίες της έπαιρνα τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά. Έστελνα, θυμάμαι όλους τους ηθοποιούς να μιλήσουν μαζί της, είχε ένα μαγικό τρόπο να σε βάζει μέσα στην ιστορία που φυσικά για εκείνη ήταν πραγματικότητα. Η μητέρα της φρόντιζε τους ασθενείς στην Σπιναλόγκα σχεδόν όλη τη ζωή της. Για όσα είχε προσφέρει με τόσο αγάπη την ευχαριστώ… Και αυτά που πρόσφερε πιστεύω θα την αγκαλιάσουν εκεί που είναι τώρα. Δείτε την σε ένα απόσπασμα από τα πολλά που ακόμη φιλάω στο κινητό μου και με κάνει να χαμογελάω».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων