Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Παιγνίδια, σκούτερ και … μικρές διαφυγές

Αύριο Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, καιρού επιτρέποντος υπάρχει μια καλή ευκαιρία για να βγάλετε τα μικρά σας έξω να ξεσκάσουν και να εντυπωσιαστούν με την ομάδα Among the Ants που θα πρωτοστατήσει σε ένα φεστιβάλ για όλους, αφιερωμένο στο ελληνικό παραδοσιακό παιχνίδι και στο σύγχρονο παιχνίδι πόλης με παράλληλα εκπαιδευτικά εργαστήρια και καλλιτεχνικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για το «Παιγνιόθεν» που διαδραματίζεται στους δρόμους της Αθήνας. Τα events ξεκινούν στις 11 το πρωί και τελειώνουν το βράδυ.

Επίσης, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, υπάρχει για τους λάτρεις του είδους και το Scooter Festival που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη, απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της εποχής μας αλλά συνάμα και διασκεδαστικό. Παράλληλες εκθέσεις, special events και ένα μοναδικό show με τον «γύρο του θανάτου» από τον ακροβάτη Βαγγέλη Ανδρέου γεμίζουν τις τρεις ημέρες ενός φεστιβάλ μεταμοντέρνου ρετρό.

Η Αθήνα έχει τις φυγές της. Ψάξτε, βρέστε και κάντε για σας και τα παιδιά σας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων