Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

‘Πατρίκιοι’ και ‘Πληβείοι’ στη ΔΗΜΑΡ!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Δημοκρατική Αριστερά μετά και την νέα…διαρροή που καταγράφηκε στην ψηφοφορία για την έγκριση του προϋπολογισμού.

Αυτήν την φορά το “έγκλημα” διέπραξε ο γνωστός εγκληματολόγος και βουλευτής της α’ Αθηνών Γιάννης Πανούσης ο οποίος την ώρα της ψηφοφορίας θυμήθηκε ότι είχε αφήσει κάτι δουλειές στην μέση και απουσίαζε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Πανούσης θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά από τα ηγετικά κλιμάκια της Αγίου Κωνσταντίνου σε σχέση με τους άλλους δύο βουλευτές που κάνουν νερά τους Οδυσσέα Βουδούρη και Νίκο Μουτσινά.

Η αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στους βουλευτές που κάνουν “τσαλίμια” θα είναι δύο ταχυτήτων. Τον Πανούση θα τον πάνε με το μαλακό, κοινώς σφυρίζοντας αδιάφορα. Τους Βουδούρη και Μουτσινά ετοιμάζονται όμως να τούς “σκίσουν” στην Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδριάζει αύριο στα γραφεία του κόμματος και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. Ο στόχος είναι προφανής. Να τούς εξωθήσουν προς την έξοδο.

Πάντως οι δύο “αντάρτες” δεν θα κάνουν το χατίρι στην ΔΗΜΑΡ γνωρίζοντας ότι ειδικά για την περίπτωση Βουδούρη οι εισηγήσεις περί αποπομπής δεν είναι άσχετες με τον ανταγωνισμό της β’ περιφέρειας Αθηνών καθώς με την εκλογή του άφησε έξω από την Βουλή κάποια από τα πρωτοπαλλήκαρα του κυρίου Κουβέλη…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων