Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Ποιόν στηρίζει ο Ν. Μηταράκης για την Ευρωβουλή (κόντρα στη “γραμμή” Μαξίμου)

(Κατα)γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Εκτός “γραμμμής” φαίνεται να κινείται ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ κ. Νότης Μηταράκης κι απ΄ ότι αποκαλύπτουν τα διαδικτυακά ίχνη του δεν στηρίζει την επίλεκτη του πρωθυπουργικού οίκου για τις Βρυξέλλες, Μαρία Σπυράκη.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα που το πουλέν του Αντώνη Σαμαρά ξεμύτισε απειθάρχήσε στην εντολή Μαξίμου, δείχνοντας σιγά-σιγά ν΄ ανδρώνεται πολιτικά και να κάνει τα πρώτα βήματα ως μια -όσο το δυνατόν- αυτόνονομη πολιτευτική οντότητα.

Ενώ, λοιπόν, δεν συνηθίζει από το προσωπικό του προφίλ στο facebook να προσκαλεί ακόμη και για δικές του εκδηλώσεις ή και events που ενημερώνουν για ομιλίες πρωθυπουργού, για τον κ. Μουσουρούλη έκανε μια εξαίρεση και έβαλε όλα τα μέσα σε λειτουργία, καλώντας και εμάς σε προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή (βλ.π. φωτ.).

Θέλω να πιστεύω ότι έμεινε μόνο σ΄ αυτή την κίνηση και δεν χρησιμοποίησε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου, όπως… είθισται σε πολλές περιπτώσεις προεκλογικών αγώνων που στηρίζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

mit

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων