Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Ποιό είναι το No1 μικρό αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη;

Με το μεγαλύτερο -πλέον- ποσοστό αγοραστών να στρέφετε στην μικρή και μικρομεσαία κατηγορία, για φορολογικούς και οικονομικούς λόγους, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο αυτοκίνητο είναι No1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη, μέχρι σήμερα…

Το Ford Fiesta λοιπόν αναδείχτηκε το best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, συνολικά πουλήθηκαν 85.639 Fiesta σε όλη την Ευρώπη, κάνοντας τους Αμερικανούς της Ford να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Είναι σαφές πως η ποιότητα του μικρού Ford, σε σχέση και με την πολύ καλή τιμή που πωλείτε, αλλά και ο Ecoboost χιλιάρης κινητήρας (για δύο συνεχόμενες χρονιές «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς»), που «προστατεύει» φορολογικά και οικονομικά (χαμηλή κατανάλωση) τους κατόχους του, είναι κάποια από τα σημεία που έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους αγοραστές.

Από τα Fiesta που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής φέτος, το 80% διαθέτουν σύστημα Ford SYNC και φωνητικό έλεγχο. Το 47% ήταν έκδοσης Titanium και το 29% είχε βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost.

«Το Ford Fiesta ισχυροποιεί τη θέση του όλο και περισσότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και το πρώτο τρίμηνο του 2014 το Fiesta σημείωσε αύξηση 10% από πέρσι,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων