Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Πούλησαν νεαρή Βουλγάρα σαν σκλάβα σε Έλληνες

Αντικείμενο αγοραπωλησίας για περισσότερο από μια φορά, έγινε ένα νεαρό κορίτσι από τη Βουλγαρία, που βίωσε το σύγχρονο δουλεμπόριο στην ηλικία των 21 χρόνων της! Μετά από αλλεπάλληλες «μεταπωλήσεις», κατέληξε να δουλεύει σαν σκλάβα στο νησί της Λευκάδας.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου την κρατούσε παρά την θέλησή της ένας 52χρονος Έλληνας ο οποίος την είχε «αγοράσει» έναντι χρημάτων από έναν άλλο Έλληνα ηλικίας 55 χρόνων. Και οι δυο συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας που απελευθέρωσαν την 21χρονη και στο σπίτι του 55χρονου κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε χωρίς άδεια, 14 φυσίγγια και μια σιδερογροθιά.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης αποκαλύφθηκε ότι ο 55χρονος είχε καταβάλλει χρηματικό ποσό σε ένα ζευγάρι ομοεθνών της νεαρής αλλοδαπής, οι οποίοι διευκόλυναν αρχικά την είσοδό της στη χώρα, με σκοπό την εργασιακή της εκμετάλλευση. Οι δυο Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων, παράνομη βία και παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν, ενώ οι Βούλγαροι δουλέμποροι αναζητούνται.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων