Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Προσφυγή ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ κατά EXTRA για «πειρατική» μετάδοση MEGA

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα με τα οποίο διατάσσει τον τηλεοπτικό σταθμό «Extra» να σταματήσει να προβάλλει προγράμματα του πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού «Mega».

Η αναμετάδοση δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό, τη στιγμή που άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί πληρώνουν σημαντικά ποσά για την νόμιμη εξασφάλιση των δικαιωμάτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ») δηλώνει, ότι προσέφυγε σήμερα ενώπιον του ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ δια των δικηγόρων της Αιμιλιανίδης – Κατσαρός ΔΕΠΕ και εξασφάλισε προσωρινό διάταγμα εναντίον της εταιρείας Κ.Κ. NEW EXTRA LIMITED, το οποίο απαγορεύει στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ή NEW EXTRA να αναμεταδίδει και εκπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα του τηλεοπτικού της σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που μεταδίδεται υπό το σήμα MEGA και των οποίων η AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι ιδιοκτήτης και αποκλειστική δικαιούχος εκμετάλλευσης και/ή πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καθιστά σαφές, ότι όντας η μοναδική δικαιούχος των σχετικών δικαιωμάτων μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος και του σήματος MEGA, θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες εναντίον κάθε παραβίασης των δικαιωμάτων της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων