Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Πόσο άλλαξε τη ζωή μας το iPhone (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο το οποίο μας δείχνει πως μέσα σε 7 χρόνια το iPhone έχει καταφέρει να μπει στην καθημερινότητά μας και με τη βοήθεια διάφορων εξαρτημάτων να μας βοηθάει.

Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε στις στις 29 Ιουνίου του 2007 και μέχρι σήμερα η Apple έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα πραγμάτων τα οποία μπορούν κι επικοινωνούν με τη συσκευή της, παρέχοντας στο χρήστη διάφορες πληροφορίες.

Το νέο διαφημιστικό σποτ που έχει τίτλο «Parenthood» η εταιρία προβάλει «Ιντερνετ των πραγμάτων» και μας δείχνει εκτός από το iPhone 5S, την κάμερα παρακολούθησης βρεφών WiThings, το κολάρο εντοπισμού σκύλων Tractive, το ψηφιακό μικροσκόπιο ProScope Micro Mobile, το ηλεκτρονικό θερμόμετρο Kinsa και το πρωτότυπο Flower Power της Parrot -μετράει την υγρασία στο χώμα και μας ειδοποιεί για το πότε τα φυτά χρειάζονται πότισμα, σκάλισμα ή αλλαγή θέσης.

Με αυτό τον τρόπο η Apple μας δείχνει μερικές από τις αλλαγές που φέρνει στην καθημερινότητά μας η εξάπλωση των διασυνδεδεμένων συσκευών και για το τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων