Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Π. Τσαρούχας: “Είμαι απελπισμένος, αλλά δεν τολμώ να το πω στον εαυτό μου ακόμα” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ενήμερα των γενεθλίων του μίλησε τηλεφωνικά “Στη Γυάλα” του iD Webradio και στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη, ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, ευρισκόμενος στο θέατρο “Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου” (απ’ όπου ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία).

Οι σημερινοί άντρες είναι πολύ soft, εγώ δεν είμαι μπρούταλ, είμαι κανονικός. Ένας κανονικός δημιουργός, ο οποίος φροντίζει και έχει την ανάγκη να εκφράζεται μέσα από διάφορους τρόπους, έτσι είναι και το τραγούδι, το θέατρο, η συγγραφή των βιβλίων και των παιδικών και για των μεγάλων”, δήλωσε μεταξύ ο κ. Τσαρούχας, ενώ –όντας πολιτικοποιημένος– δεν δίστασε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, χαρακτηρίζοντάς τα “τραγικά”.
Είναι τραγικό να βλέπεις το 50% αυτού του λαού να ψηφίζει να συνεχίσει να μαστιγώνετε. Βλέπω ότι ο κόσμος -μάλλον- αρέσκεται σε όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται και οδηγείται σ’ αυτόν τον μαζοχισμό. Ζούμε σε μια χώρα ηλιθίων. Ειλικρινά, είμαι -σχεδόν- απελπισμένος, αλλά δεν τολμώ να το πω στον εαυτό μου ακόμα”, δήλωσε.

Έχω επιλέξει να μην προβάλλομαι από τα media, για το επίπεδο της προσωπικής μου ζωής -νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν αυτό- και πολύ, δε, περισσότερο δεν έχω ζητήσει να πληρωθώ για μια τέτοια ιστορία”, είπε, σχολιάζοντας την εικόνα που έχουν χτίσει τα MME και προβάλλουν για τον ίδιο.

Ακούστε, στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί, ολόκληρη τη συνέντευξη:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων