Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Σάλος από το βίντεο για το τέλος του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, το οποίο προειδοποιεί ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Το βίντεο έχει καταγράψει βουβάλια να τρέχουν στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοουστοουν «για να σωθούν από την επικείμενη έκρηξη ενός ηφαιστείου που βρίσκεται στην περιοχή» αναφέρει ο χρήστης που το ανέβασε στο Διαδίκτυο.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου με πολλούς να μιλούν για το τέλος του κόσμου.

Οπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων ένας σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο αργότερα, έμελλε να σπείρει τον πανικό, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως τελικά έχει φθάσει το τέλος του κόσμου.

Τόσο, το συγκεκριμένο βίντεο, όσο και ο σεισμός, είχαν ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου να δεχθούν κλήσεις και emails. Από την πλευρά τους , οι ίδιοι υποστήριξαν πως τα βουβάλια που φαίνονται στο βίντεο κατεβαίνουν σε ένα δρόμο που οδηγεί βαθύτερα μέσα στο Πάρκο κάτι που συνηθίζουν να κάνουν.

«Ήταν μια ανοιξιάτικη μέρα και ήταν ζωηρά. Σε αντίθεση με τις διαδικτυακές αναφορές, πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο και όχι το τέλος του κόσμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πάρκου, Amy Bartlett.

Παράλληλα, υπάλληλοι του Γιέλοουστοουν και γεωλόγοι της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι το αρχαίο σούπερ-ηφαίστειο κάτω από το Πάρκο δεν πρόκειται να εκραγεί για αιώνες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων