Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Σεμινάρια socialize your business σε Μέγαρα και Κιάτο με χορηγό της Ολυμπία Οδό

Η iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα διοργανώνει τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 τα δύο επόμενα σεμινάρια του δεύτερου κύκλου «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» σε Μέγαρα και Κιάτο.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο στα Μέγαρα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Θέογνις» (28ης Οκτωβρίου 62) και ώρα 15:00.

Στο Κιάτο, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου» (Κλεισθένους 57), και ώρα 18:00.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση και η επιμόρφωση των κατοίκων κάθε πόλης προκειμένου να μπορέσουν να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το:

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook.
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία.
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Σε μία εποχή, όπου το διαδίκτυο έχει αναχθεί σε καθημερινή ανάγκη, ως ένα χρήσιμο εργαλείο χαμηλού κόστους η iDialogue συνεχίζει την προσπάθεια για επιμόρφωση.

Εισηγητές των σεμιναρίων είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing
  • Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager, εταιρεία ContactPigeon.

Να σημειωθεί πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους συμμετέχοντες είναι δωρεάν.

Αποκλειστικός Χορηγός των σεμιναρίων «Socialize your Business» είναι η Ολυμπία Οδός.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την Υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «ο Θέογνης», του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Παιδείας, Πολιτισμού, και Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group και ContactPigeon.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων