Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Σε νέα επέμβαση υποβάλλεται η Ατζελίνα Τζολί

Πριν απο 9 μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση ότι η Ατζελίνα Τζολί υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Η διάσημη σταρ προκειμένου να εξαλείψει όλες τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο, αναμένεται να κάνει νέα επέμβαση.

Δηλώσεις στο Entertainment Weekly έκανε η 38χρονη ηθοποιός λέγοντας πως: “Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση”.

Μίλησε επίσης και για την επιστολή στους New York Times, η οποία μάλιστα είχε δημοσιευτεί προκαλώντας θετικό αντίκτυπο.

“Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειας που πέρασαν την ίδια περιπέτεια”, υπογράμμισε η διάσημη ηθοποιός.

Η Angelina Jolie έχει υποβληθεί σε τρεις συνολικά επεμβάσεις, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι διέτρεχε κίνδυνο κατά 87% καρκίνου του μαστού και κατά 50% καρκίνου των ωοθηκών.

“Από τη στιγμή που ήξερα ότι αυτή είναι η πραγματικότητά μου, αποφάσισα να είμαι ενεργή και να ελαχιστοποιήσω τον κίνδυνο όσο μπορούσα”, σημείωσε.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων