Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Σκότωσαν το 2,5 ετών παιδί τους βασανίζοντάς το με καυτό νερό

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που ζούσε στα χέρια της μητέρας του και του φίλου το μόλις 2,5 χρόνων αγοράκι που σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε νεκρό στο κέντρο Υγείας Μοιρών στη Κρήτη. Όπως έγινε γνωστό, οκτώ μέρες έριχναν καυτό νερό στο 2,5 ετών παιδί τους μέχρι που πέθανε!

Τόσο η μητέρα όσο και ο φίλος της που κρατούνται και ανακρίνονται αλλάζουν κάθε στιγμή αυτά που λένε και «θολώνουν» με αυτόν τον τρόπο τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο το άτυχο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irakliolive η μητέρα παραδέχεται ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού τουλάχιστον τις τελευταίες οκτώ μέρες με τη δικαιολογία ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να το βοηθήσει να ενεργηθεί.

Όταν στην πλάτη του παιδιού προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα η ίδια δεν το πήγε στο γιατρό αλλά, όπως είπε, του έβαζε αλοιφές στην πλάτη για να επουλωθούν τα τραύματα.

Ο φίλος από την πλευρά του λέει μεταξύ άλλων για ένα κουβά νερό στον οποίο όπως υποστηρίζει σκόνταψε το παιδί κι έτσι κάηκε χωρίς μέχρις στιγμής οι αστυνομικοί να μπορούν να βγάλουν σαφές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν.

Το σίγουρο είναι ότι το παιδί υπέκυψε εξαιτίας των αυτοσχέδιων ιατρικών μεθόδων που ισχυρίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν και που σε κάθε περίπτωση συνιστούσαν βασανιστήρια για το άτυχο αγοράκι. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει στο πτώμα του άτυχου παιδιού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων