Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Στις 13 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το Playstation 4

Η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε! Το Playstation 4 έρχεται στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην ανακοίνωσή της, η Sony αναφέρει: «Το PS4 είναι το σύστημα ψυχαγωγίας της επόμενης γενιάς, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τις έννοιες του πλούσιου και βιωματικού gameplay με πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ενσωματωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες δεύτερης οθόνης».

Η νέα ναυαρχίδα της Sony διαθέτει επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, κάρτα γραφικών της AMD και 8GB μνήμη RAM. Επίσης, υποστηρίζει την αναπαραγωγή Blu-ray ταινιών και διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 500GB. Πρακτικά σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις απεριόριστα παιχνίδια και ταινίες Full HD.

Η Friends List στο PlayStation 4 θα μπορεί να περιλαμβάνει έως και 2.000 άτομα, ενώ το Xbox One έχει όριο τα 1.000 άτομα. Τα PlayStation 3 και Xbox 360 επιτρέπουν έως και 100 φίλους.

Το PlayStation 4 θα καταγράφει στο παρασκήνιο τα τελευταία 15 λεπτά gameplay. Μετά την καταγραφή, θα μπορείς να επεξεργαστείς και να ανεβάσεις το καταγεγραμμένο υλικό σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του Ustream.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την κονσόλα σε ορισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην τιμή των 399€.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων