Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Στον διπλασιασμό των πωλήσεων της Jeep στοχεύει ο S. Marchionne

H έναρξη της παραγωγής του Renegade σε Λατινική Αμερική και Κίνα αναμένεται να δώσει την απαραίτητη ώθηση στις πωλήσεις της Jeep, ώστε μέχρι το 2018 να αγγίζουν τις 1,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως
Στη δυναμική που κρύβει η Jeep φαίνεται πως επενδύει ο S. Marchionne, επικεφαλής του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat Chrysler, ευελπιστώντας πως η αμερικανική φίρμα θα διπλασιάσει έως το 2018 τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Tο 2013 οι πωλήσεις της Jeep ανήλθαν στις 731.565 μονάδες εμφανίζοντας αύξηση της τάξης του 36% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Κλειδί στην περαιτέρω ανάπτυξη των μεγεθών της Jeep πρόκειται να αποτελέσει το νέο Renegade, το πρώτο αστικών προδιαγραφών SUV στην ιστορία της φίρμας, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στην Ιταλία και ειδικότερα στο εργοστάσιο του Melfi.

Πολύ σύντομα, βέβαια, το νέο Renegade θα παράγεται και στη Λατινική Αμερική, σε μια νέα μονάδα που κατασκευάζεται στο Pernambuco της Bραζιλίας.

Το 2015 αναμένεται να κατασκευαστούν τα πρώτα Jeep και στην Κίνα, καθώς ο όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών Fiat Chrysler έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με το Guangzhou Automobile Group.

HTML tutorial

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Renegade θα είναι το πρώτο Jeep που θα παραχθεί επί κινεζικού εδάφους, ενώ το 2016 θα ακολουθήσει ο αντικαταστάτης των σημερινών Compass και Patriot.

To τρίτο μοντέλο της Jeep που θα αναζητήσει την τύχη του στην Κίνα θα είναι το νέο Cherokee, το οποίο θα κατασκευάζεται εκεί που σήμερα παράγονται τα Fiat Viaggio και Ottimo.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων