Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

«Συμμαχία» ΣΚΑΙ – Καμίνη – Κακλαμάνη

Το πρώτο τηλεοπτικό debate φιλοδοξούσε να οργανώσει σήμερα το πρωί στην εκπομπή των Λυριτζή – Οικονόμου ο ΣΚΑΪ, μεταξύ των υποψηφίων για τον δήμο Αθηναίων. Τελικώς ατύχησε εν μέσω διαξιφισμών και αντεγκλήσεων περί «στημένης» εκπομπής.

Το θέμα προέκυψε από την άρνηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου να εμφανιστεί τελικά στο πάνελ, όταν πληροφορήθηκε πως εκεί θα ήταν μόνον ο Γιώργος Καμίνης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Κατηγόρησε το σταθμό για επιλεκτικής προσκλήσεις και υπερασπίστηκε το δικαίωμα όλων των υποψηφίων για το Δήμο Αθηναίων να έχουν το λόγο.

Πολλοί έσπευσαν να δούν πίσω από την κίνηση αυτή του Άρη ένα «ψάρεμα» στο ακροατήριο της Χρυσής Αυγής, αφού ουσιαστικά ο ΣΚΑΙ απέκλεισε από το debate τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στην πραγματικότητα ωστόσο ο Σπηλιωτόπουλος «τα πήρε» με το γεγονός ότι η σύνθεση του πάνελ είχε στηθεί έτσι ώστε να εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία χωρισμένη στα δύο, γεγονός που εξυπηρετεί άριστα τη στρατηγική Καμίνη. Το είπε άλλωστε και σε συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ λίγη ώρα αργότερα: «Ο Καμίνης κρύβεται πίσω από τον Κακλαμάνη. Υπάρχει συμμαχία Καμίνη – Κακλαμάνη». Ε, και με τη δεδηλωμένη συμμαχία ΣΚΑΙ – Καμίνη, «έδεσε» το τρίο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων