Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνέντευξη τύπου πάνω σε καράβι από τους “Πειρατές στη Θεσσαλονίκη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια διαφορετική συνέντευξη πάνω σε ένα από τα καράβια που κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού “Πειρατές στη Θεσσαλονίκη”, Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τόνισε πως οι “Πειρατές” δεν τρέφουν αυταπάτες πως θα πάρουν τον δήμο, αλλά στόχος τους είναι να εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να φέρουν μέτρα ηλεκτονικοποίησης στο δήμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Κουραστήκαμε να ακούμε λόγια τα οποία θα υλοποιηθούν μετά από τέσσερα χρόνια. Εμείς λέμε ότι όλες μας οι προτάσεις ηλεκτρονικοποίσης υλοποιούνται τον πρώτο κιόλας μήνα ” δήλωσε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Αναφερόμενος στην διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη ο επικεφαλής των “Πειρατών” τόνισε:
“Δεν είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα είναι λάθος. Έχουν γίνε καλά πράγματα αλλά σίγουρα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Δεν μπορεί μια παράταξη να ασχοληθεί με τα πάντα. Θεωρούμε ότι οι “Πειρατές” που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά θέματα και την διαφάνεια μπορούν να συμβάλουν θετικά στον δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν θέλουμε να γίνουμε μαϊντανοί για όλα τα θέματα.”

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή. ” Νομίζω ότι κακός έχουμε αναθρέψει ένα τέτοιο πράγμα. Εμάς σαν “Πειρατές” μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Όταν σαν “Πειρατές” έπρεπε να κάνουμε κάποια κίνηση για ρίξουμε κάποια site ή να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να καταλάβουν ότι υπάρχουμε το κάναμε. Όταν πριν από δύο χρόνια έπεσαν τα site τους μόνο τυχαίο δεν ήταν.” είπε.

Οι “Πειρατές” λένε στους κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης “Στον Πρώτο γύρο ΠΕΙΡΑΤΕΣ – στο δεύτερο ό,τι θες…”. “Η νεολαία έχει κουραστεί να της επιβάλουν τι θα κάνουν. Ψηφίστε τους Πειρατές στον πρώτο γύρο για να κάνουν μια αλλαγή και στο δεύτερο γύρο ψηφίστε κατά συνείδηση ανάλογα με τον ποιον θεωρείται καλύτερο. Δεν χρίζουμε κανένα φαβορί.” τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πειρατές στη Θεσσαλονίκη”.

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr από την συνέντευξη τύπου των “Πειρατών” και τις θέσεις τους για κυκλοφοριακό και καθαριότητα:
σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων