Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Τατουάζ της Google ανιχνεύει… ψεύτες!

Πρόκειται για ένα κομψό τατουάζ στο λαιμό που χρησιμεύει ως ανιχνευτής ψεύδους. Το τμήμα Motorola Mobility της Google, έχει καταθέσει την αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το περασμένο έτος. Μια διευκρίνιση: δεν πρόκειται για ένα μόνιμο τατουάζ. Όπως συμβαίνει και με το τατουάζ που προσφέρει μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης καθημερινά στον χρήστη, η Motorola αναπτύσσει ένα ηλεκτρονικό τατουάζ που προσκολλάται σε μια κολλώδη ουσία στο δέρμα.

Αυτό περιέχει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που ενώνεται με το κινητό σας μέσω της ασύρματης επικοινωνίας. Αυτό το τατουάζ μπορεί να προσφέρει πολλές λειτουργίες αλλά η πιο ενδιαφέρουσα είναι η λειτουργία ανίχνευσης ψεύδους. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αίτησης ευρεσιτεχνίας:

Προαιρετικά, το ηλεκτρονικό τατουάζ δέρματος 200 μπορεί να περιλαμβάνει περαιτέρω έναν ανιχνευτή γαλβανικής αντίδρασης του δέρματος για την ανίχνευση της έντασης της αντίστασης του δέρματος ενός χρήστη. Θεωρητικά ο χρήστης που μπορεί να είναι νευρικός ή λέει ψέματα σε μια συνομιλία του, μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικές γαλβανικές αντιδράσεις στο δέρμα του από ότι το δέρμα κάποιου που λέει την αλήθεια και δεν είναι νευρικός.

Τώρα έχετε έναν εντελώς νέο τρόπο να πειράξετε το έτερον ήμισυ σας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων