Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 30ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Παρθένοι, μην διστάζετε να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα στον σύντροφό σας, αφού ξέρετε ότι μπορούν να αλλάξουν την εικόνα για το πρόσωπό σας. Η κίνηση αυτή, θα σας φέρει πιο κοντά και θα νιώσετε μία ικανοποίηση. Σκορπιοί, μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να εμπλακούν σε υποθέσεις που είναι σοβαρές για το μέλλον σας. Η λογική σειρά των επιχειρημάτων σας, θα ξεκαθαρίσει την θέση σας και θα ενισχύσει την αυτοκυριαρχία σας. Αιγόκεροι, η δοτική σας διάθεση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας και τα πράγματα να πάρουν μία ευχάριστη τροπή.  Ελέγξτε τα συναισθήματα και τον ψυχικό σας κόσμο, όταν αυτό χρειαστεί.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, τα πράγματα γύρω σας έχουν πάρει μία θετική μορφή και αυτό, ενδυναμώνει την αισιοδοξία σας και σας χαρίζει μία ευχάριστη νότα στην διάρκεια της ημέρας. Οι συναντήσεις ευνοούνται και σας δίνεται το περιθώριο, να συζητήσετε για συμβόλαια και συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο σε συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, απλά αλλάξτε στάση και κρατήστε τις ισορροπίες. Η επιθυμία σας να βελτιώσετε την σχέση σας, θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας, ακολουθώντας μία νέα πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αρνητικές σκέψεις σας επηρεάζουν και δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ξεκάθαρα, απέναντι σε θέματα που επιβάλλεται να διατηρείτε την ισορροπία σας. Η υπερβολική ευαισθησία που σας διέπει αυτό το διάστημα, αφήνει το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν καθώς κινήστε με βάση το συναίσθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που θα δείξετε σήμερα στις νέες προτάσεις που θα δεχθείτε, θα είναι να επισημάνετε τις ιδέες σας, που έχουν μία πρωτότυπη διάσταση. Τα θέματα που έχουν προκύψει από το παρελθόν, μπορεί να σας δυσκολεύουν, αλλά εσείς έχετε το σθένος να δείτε την θετική τους πλευρά.

ΛΕΩΝ

Κάποια πράγματα σήμερα μπορεί να επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή και εσείς, θα πρέπει να τα χειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο. Οι εντάσεις δεν βοηθούν πουθενά, αντιθέτως μπορεί να εντείνουν την κατάσταση μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκάθαρα συναισθήματα θα γεφυρώσουν το χάσμα επικοινωνίας, που ίσως υπήρξε με πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον. Μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις στο παρελθόν για ασήμαντα πράγματα και τώρα, είστε σε θέση να βάλετε σε μία τάξη τα αισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η ανάγκη να μείνετε στο σπίτι σας ή να βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε οικεία, σας βοηθάει να κατανοήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να τον φροντίσετε. Η τάση της μοναχικότητας, θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση του εαυτού σας και θα σας φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική αστάθεια, δεν αφήνει να υπάρξει μία σταθερή σχέση με τον σύντροφό σας. Αυτό, κάποιες φορές επηρεάζει τους άλλους περισσότερο από ότι εσείς νομίζετε και δημιουργεί μία απόσταση μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή και η επιμονή σας, απέναντι σε θέματα που σας δυσκολεύουν, σας έχει κουράσει συναισθηματικά. Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να την επαναπροσδιορίσετε με αρκετή ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας να μιλήσετε σε φίλους και να βγείτε μαζί τους, σας απομακρύνει από το άγχος και αρνητικές καταστάσεις. Η στροφή προς μία πιο αισιόδοξη κατεύθυνση, θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για τις ερχόμενες προκλήσεις στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις που έχετε στο μυαλό σας, μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Καλό θα ήταν όμως, να κινηθείτε προσεκτικά, διότι δεν είστε έτοιμοι ψυχολογικά να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πίστη στον εαυτό σας και η απομάκρυνσή σας από αμφιβολίες και διχασμούς για τους στόχους σας, θα σας κάνει πιο ενεργούς για τα επόμενα σας βήματα. Ξέρετε ότι τα πάντα μπορούν να κατακτηθούν, όταν ξέρετε τι ακριβώς σας κάνει ευτυχισμένους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων