Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 9ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodia

Σκορπιοί, σήμερα, προσέξτε αρκετά τον τομέα των οικονομικών σας και ιδιαίτερα έξοδα που επιθυμείτε να κάνετε. Αιγόκεροι, να είστε πιο επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα στο χώρο των επαγγελματικών σας, μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε τρίτους.

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί και να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Η κριτική τους, θα σας ωθήσει στις κατάλληλες σκέψεις και ενέργειες, έχοντας κάνει έναν πλήρη έλεγχο. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχει εξελικτική πορεία, εφόσον θα προϋπάρξουν ξεκάθαρα συναισθήματα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματά σας, που τα διακατέχει μία έντονη ευαισθησία και αφήνετε τις καταστάσεις να συμβαίνουν, χωρίς τον προσωπικό σας έλεγχο. Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας, ώστε να μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να σας εκμεταλλευτούν. Μείνετε, για λίγο μόνοι και ισορροπήστε τα συναισθήματα σας, ενδυναμώνοντας την σκέψη σας και στηριχτείτε στις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναντήσεις που μπορεί να υπάρξουν μεταξύ των συνεργατών σας, σήμερα, θα ευνοηθούν και θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Οι κινήσεις του παρελθόντος, είναι αρκετά οργανωμένες για να προσπεράσετε κάθε δυσκολία, που θα εμφανιστεί. Μία συναισθηματική αστάθεια, θα  φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας και μπορεί να δημιουργήσει ένα χάσμα μεταξύ σας. Αποφύγετε, συζητήσεις που χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο, σήμερα, μπορεί να δεχτείτε επισκέψεις ή συναντήσεις που θα καταλήξουν σε προτάσεις, ώστε να συμμετάσχετε ενεργά σε διαφορετικές εργασίες. Οι πρωτότυπες σκέψεις σας, θα σταθούν ως δυναμικό στοιχείο, στην δραστηριοποίησή σας. Σήμερα, αισθάνεστε την ανάγκη, να εκφράσετε τα αληθινά σας αισθήματα, απέναντι στον σύντροφό σας και τα πράγματα θα πάρουν μία διαφορετική τροπή.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας, σήμερα, χαρακτηρίζεται έντονα από τον δυναμικό σας χαρακτήρα και μεταφέρεται στους γύρω σας, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά σας για την θέση που εξυπηρετείτε. Τα αισθήματα σας, είναι σε μία αρμονία και μπορείτε να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας άτομα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι πολύ φορτισμένη, σήμερα, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί και σας επηρεάζει αρνητικά και σε επαγγελματικά θέματα. Επικεντρωθείτε, λίγο στα συναισθήματά σας και ισορροπήστε τα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που σας αποφορτίζουν. Μπορεί να υπάρξει μία συνάντηση από το παρελθόν και να σας ξυπνήσει μνήμες που ήταν θαμμένες.

ΖΥΓΟΣ

Η ευστροφία του μυαλού σας και η διπλωματική σας ικανότητα, είναι βάσιμα στοιχεία που σας οδηγούν στην εξέλιξη και σας επιτρέπουν να πράξετε, συμφωνίες και συνεργασίες με νέα άτομα. Διατηρείστε, τις επιφυλάξεις σας σε τρίτα άτομα, που σας πλησιάζουν και σας επηρεάζουν την σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η ημέρα, ευνοεί συμβόλαια και συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει όλο αυτό το διάστημα να πραγματοποιήσετε. Προσοχή, στις συμπεριφορές που θα εμφανιστούν από τους συνεργάτες σας, εξαιτίας αυτού θα κρίνετε, μέχρι που πρέπει να συνεχίσετε. Η τάση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, θα σας ωθήσει σε αγορές οποιαδήποτε είδους, μην κάνετε υπέρμετρες κινήσεις και φανείτε υπερκαταναλωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, σήμερα, απομακρυνθείτε από σοβαρές υποθέσεις και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα απομακρύνουν τις αρνητικές σκέψεις. Στα συναισθηματικά σας, θα μπορέσετε ευκολότερα, σήμερα, να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, απέναντι στον σύντροφό σας και να του επιστήσετε την προσοχή στα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, πρέπει να δείξετε μία επιφυλακτική στάση απέναντι στα άτομα που σας περιβάλλουν, διότι λόγω κάποιας αδυναμίας, αφήνετε το περιθώριο να σας επηρεάσουν τρίτοι. Βρεθείτε, με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε τους, τις ανησυχίες σας, ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ανήσυχο πνεύμα σας, αποζητά την ελευθερία και την πρωτοπορία, δίνοντάς σας την ιδιότητα του περιπετειώδη. Μην βγαίνετε από τα όρια, που αργότερα σας χαρακτηρίσουν ως ανακόλουθο, φέρνοντάς σας αρνητικές συνέπειες. Ασχοληθείτε, με το να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, μέσα από την γνώση, η οποία σας έλκει ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σταθερότητα σκέψης και η αναλυτική εμβάθυνση των πραγμάτων, δείχνει τους νέους ορίζοντες που μπορείτε να ακολουθήσετε. Μπορείτε να συμβουλέψετε αυτούς που σας έχουν ανάγκη και αυτό σας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση. Σήμερα, ίσως εμφανιστεί μία ψυχρότητα στις προσωπικές σας σχέσεις, η οποία όμως, δεν χρίζει ανησυχίας, διότι έχετε τον ανάλογο χειρισμό ώστε να την εξαλείψετε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων