Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια της Τετάρτης 28ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι εντάσεις και οι διαφωνίες που εξελίσσονται στο οικογενειακό και κοντινό σας περιβάλλον, σας έχουν επηρεάσει αρκετά αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που θα βελτιώσουν την διάθεσή σας.

Ταύροι, οι καταστάσεις τρέχουν πολύ γρήγορα και εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τις ακολουθήσετε. Μία μικρή ανασφάλεια, επηρεάζει τον συναισθηματικό σας κόσμο, δημιουργώντας αμφιβολίες και διχασμούς.

Αιγόκεροι, η ειλικρίνεια θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας, ξεκαθαρίζοντας έτσι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος αυτό το διάστημα και νιώθετε μία μικρή εξάντληση. Οι επιπλέον ευθύνες που μπορεί να έχετε αναλάβατε, μείωσαν τον ελεύθερο χρόνο σας και δημιούργησαν ένα πιεστικό κλίμα. Η απομόνωση, θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βόλτα στην φύση, θα σας ευνοήσει και θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας. Οι πολλές αλλαγές που έχουν υπάρξει στην ζωή σας, ίσως σας βρήκαν απροετοίμαστους και αυτό σας έκανε να νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Εστιάστε με προσοχή στις εξελίξεις και κάντε τα απαραίτητα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η διάθεση να δείξετε τα συναισθήματά σας, θα σας ανανεώσει. Μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση με το σύντροφο σας και την ερωτική σας ζωή. Ο τρόπος που θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, θα βοηθήσει και τους άλλους να κατανοήσουν περισσότερο την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις. Οι συζητήσεις δεν θα κυλήσουν σε ένα ήπιο κλίμα και αυτό, θα φέρει εντάσεις, γι’ αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε από αυτές. Η ψυχραιμία, είναι το κλειδί για να κυλήσουν όλα καλύτερα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Θα πρέπει όμως, να είστε προσεκτικοί όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις, μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, μετρήστε περισσότερο τα λόγια σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και σκεφτείτε καλύτερα, όσα θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα για σας, θα είναι γεμάτη με κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σας χαρίσουν αισιόδοξα μηνύματα, για το μέλλον σας. Η γνωριμία σας, με νέα πρόσωπα θα φέρει αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και αψηφήστε τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, σήμερα, θα έχουν μία καλή πορεία και αυτό θα αλλάξει την διάθεσή σας. Η συνάντησή σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την εκπαίδευσή σας, θα ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Η τύχη, είναι με το μέρος σας και αυτό, σας δίνει την ώθηση να προγραμματίσετε νέα σχέδια που θα σας δώσουν μία ανοδική πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και οι συνεργασίες που έχετε κάνει, μέχρι τώρα. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε σημαντικά θέματα, καθώς θα εστιάσετε στους στόχους που έχετε θέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων κάποιων προσώπων, που σας περιβάλλουν, θα βοηθήσει να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Στηριχτείτε σε γερές βάσεις και σκεφτείτε καλύτερα νέα πράγματα που έχετε βάλει ως στόχο, ώστε να πετύχετε τα επιθυμητά σας. Αποφύγετε να ακολουθήσετε το γρήγορο κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρείτε νέους τρόπους που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Η ανάγκη να ζήσετε την περιπέτεια και να αναπτυχθείτε μέσα από μία νέα κατάσταση, σας δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα σας χαρίσουν περισσότερη ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος και επικεντρωθείτε σε θέματα που θα σας χαρίσουν την νέα αρχή, που επιθυμείτε. Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας σχέδια και να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

σχετικα αρθρα

11 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img