Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Τι σχέση έχει ο Ριμπολόβλεφ με τον Άρη

Ρωσικό ενδιαφέρον για τον Άρη αποκάλυψε ο Κώστας Μαργαρίτης, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον FocusFm ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι:

«Έχει γίνει ήδη συζήτηση με 3 Ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Βόρεια Ελλάδα. Οι κύριοι αυτοί δεν αποκλείουν ανάμειξη στα διοικητικά του Άρη. Μιλάμε για ανθρώπους με εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά ο συνδετικός κρίκος είναι κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι με φέρνουν σε επαφή με τους Ρώσους. Μακάρι να ευοδωθούν οι συζητήσεις και να μιλάμε μετά από λίγο καιρό για μια μεγάλη συμφωνία για το καλό του Άρη και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι είναι τεχνοκράτες και αν τελικά αναμειχθούν θα συγκροτηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο και κανείς από αυτούς που θα το συγκροτήσουν δε θα είχε αναμειχθεί ποτέ στο παρελθόν στα διοικητικά του Άρη. Όλοι θα έχουν το δικό τους ρόλο και δε θα εμπλακεί κανείς που δε θα έχει λόγο.

Δε μπορούμε από τώρα να πούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί η λύση καινούριου Α.Φ.Μ.. Μιλάμε για ανθρώπους καθαρούς και έντιμους.

Η τωρινή διοίκηση δε γνωρίζει τίποτα και ούτε τους έχω κάνει κάποια αναφορά για τον απλούστατο λόγο ότι την επόμενη μέρα της συμφωνίας δε θα υπάρχει κανείς εξ’αυτών.

Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κώστας Μαργαρίτης και ξέρουν πώς δε λέει ψέματα. Ο Μαργαρίτης πρώτα ολοκληρώνει και μετά παρουσιάζει, γι’αυτό το λόγο μέχρι να γίνει κάτι ουσιαστικό δε θα γίνει περαιτέρω αναφορά. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει σοβαρά. Δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το όνομά μου σε βάρος του Άρη για να κερδοσκοπήσω.»

Επίσης θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι έχω προγραμματίσει για τις 4 Ιουνίου ραντεβού στο νησί του Σκορπιού με τον Ριμπολόεφ, στον οποίο έχω κάνει ήδη κρούση και θέλει να ακούσει για τον Άρη, αφού τον ενδιαφέρει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δίαυλο επικοινωνίας αποτέλεσε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας.»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων