Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Το «εκδικητικό» ΠΑΣΟΚ και η «αχίλλειος πτέρνα» του ΣΥΡΙΖΑ

Ρελάνς «εκδίκησης» έκανε το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση που δέχτηκε για το θέμα των υποβρυχίων και ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Η Χαριλάου Τρικούπη επεδίωξε να ξεγυμνώσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του αποδεικνύοντας ότι ακόμη και μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την δράση της χαρακτηριζόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ, υπάρχουν φωνές στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αντιδρούν στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης.

Το θέμα ακουμπά την αχίλλειο πτέρνα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι άλλο από τους φόβους και τις ανησυχίες στελεχών του ότι μία τέτοια ρύθμιση για την ΧΑ μπορεί να γυρίσει εναντίον του κόμματος για περιπτώσεις που αφορούν θέματα άσκησης βίας ή ακόμη και ζητήματα τρομοκρατίας. Επίσης κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση πρέπει να είναι και οριζόντια και κάθετη επομένως η Κουμουνδούρου δεν θα πρέπει να δώσει ποτέ θετική ψήφο σε νομοθέτημα της κυβέρνησης Σαμαρά, διευκολύνοντάς την.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων