Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Το “ευχαριστώ” της Εύας Καϊλή

Οι ψηφοφόροι της Ελιάς έδωσαν την πρωτιά στην Εύα Καϊλή και η νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα έγραψε στη σελίδα της στο facebook: “Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή να με επιλέξετε για να εκπροσωπήσω εσάς και την Ελλάδα μας στην Ευρώπη. Η προσπάθεια αυτή ήταν πρωτόγνωρη για εμένα, μου έδωσε την ευκαιρία να εκμηδενίσουμε αποστάσεις και να αθροίσουμε ελπίδες. Συνάντησα φίλες και φίλους από τα παλιά και απέκτησα ακόμα περισσότερους στο ταξίδι αυτό. Συνάντησα ανθρώπους που θυσίασαν μια ζωή για να έχουν τα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον, καλύτερες σπουδές και ευκαιρίες, από κάθε μικρό χωριό της χώρας μου, ολιγαρκείς και περήφανοι άνθρωποι, αντί να με βαρύνουν με τις δυσκολίες που γνωρίζω ότι περνάνε, τους περίσσευε μια καλή κουβέντα και μου έδιναν εκείνοι δύναμη για να μπορούν να ελπίζουν”.

Η ευρωβουλευτής σημείωσε ότι στον αγώνα αυτόν “κανείς δεν περισσεύει, αρκεί να παραμερίσουν οι προσωπικές φιλοδοξίες, απαγορευτικές από τις ανάγκες της εποχής μας, και να μείνουμε εξωστρεφείς με πυξίδα το Εθνικό Συμφέρον”. Το μήνυμα της Εύας Καϊλή ολοκληρώνεται ως εξης:
“Ας κρατήσουμε πολύτιμα εφόδια την βαριά Ιστορία και τους κοινωνικούς αγώνες εκείνων που άλλαξαν την ροή των πραγμάτων. Κι εκείνοι που στα δύσκολα μετρήθηκαν και βρέθηκαν λίγοι, ας κάνουν χώρο, για να έχει η Δημοκρατική Παράταξη εσάς πρωταγωνιστές κι από την βάση να ξαναδώσουμε περιεχόμενο στις πολιτικές μας.
Η υπέρβαση αν δεν γίνει από όλους εμάς, που μείναμε εδώ στα δύσκολα, θα γίνει από την κοινωνία. Η λογική της αξιοσύνης ας είναι το μέτρο από εδώ και πέρα. Χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

kailh apanthsh

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων