Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Λονδίνο υποκλίνεται στο ελληνικό εστιατόριο “Real Greek” – Ανοίγει και έβδομο μαγαζί (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι Βρετανοί να μην φημίζονται για την κουζίνα τους, ωστόσο φαίνεται πως έχουν καλή αίσθηση των εκλεπτυσμένων γεύσεων και δη των ελληνικών.

Διόλου τυχαίο ότι η ομάδα των Ελλήνων της Real Group που δραστηριοποιείται σε μαγαζιά εστίασης, ανοίγουν σε λίγες ημέρες το έβδομο μαγαζί της επιτυχημένης σειράς. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Windsor, τα εγκαίνιά του θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα και θα είναι το πρώτο που θα εκτείνεται εκτός του μητροπολιτικού κέντρου της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το εστιατόριο είναι 2.500 τ.μ. θα μπορεί να φιλοξενήσει 130 κουβέρ και θα δημιουργήσει περίπου 20 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Το νέο εστιατόριο που διευθύνεται από τον γενικό διευθυντή Χρήστο Βενέτη, θα είναι το έβδομο της ομάδας και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής επέκτασης, εντός και εκτός Λονδίνου.

Ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής των εργασιών του Real Greek μιλώντας στο «Caterer & Hotelkeeper» είπε: «Διαπιστώνουμε ότι η ελληνική και η κουζίνα της ανατολικής Μεσογείου είναι αρκετά δημοφιλείς, καθώς φροντίζουν για την επιθυμία των ανθρώπων να τρώνε υγιεινά. Έχουμε την πρόθεση να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση από το άνοιγμα δύο εστιατορίων κάθε χρόνο. Οι πελάτες μας προσβλέπουμε να είναι τουρίστες, αλλά και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων