Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Το μοναδικό αξεσουάρ που έχει τρελάνει τις γυναίκες για το καλοκαίρι

«Φωτιά» στις καρδιές αλλά  και τα πορτοφόλια του γυναικείου πληθυσμού έχει βάλει ένα αξεσουάρ το οποίο θεωρείται πως θα γίνει το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού του 2017.

Ο λόγος για τα gold hoops (οι χρυσοί κρίκοι), ένα κόσμημα που πολλές σταρ του εξωτερικού αλλά και street style σταρ έχουν επιλέξει για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Μια γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει αλλά χωρίς υπερβολές -αν δηλαδή δεν της αρέσουν τα ογκώδη και φανταχτερά κοσμήματα- μπορεί να τους επιλέξει.

Οι χρυσοί (μικροί) κρίκοι είναι must του φετινού καλοκαιριού για όσες αγαπούν το νεανικό κόσμημα και ήδη οι πωλήσεις παγκοσμίως δείχνουν πως πρόκειται για το «blue chip» των γυναικείων αγορών.

Τι πιο γοητευτικό από μια εμφάνιση με ολόλευκο φόρεμα ή λευκό crop top με μια αέρινη φούστα και χρυσούς διακριτικούς κρίκους. Είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα του φετινού καλοκαιριού. Ενα κόσμημα που μπορεί να συνοδεύσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις το πρωί και το βράδυ. Είναι διαχρονικοί, νεανικοί, ταιριάζουν με όλα.

Συνεπώς κυρίες βιαστείτε και κύριοι τρέξτε να τις προλάβετε αν θέλετε να τις κερδίσετε!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων