Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Το Μουντιάλ της απιστίας…

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, AshleyMadison.com, το 72% των παντρεμένων προτιμούν το Mundial από το να κάνουν sex με τις συζύγους τους άλλα και τις ερωμένες τους.

Να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ αντί να κάνουν σεξ με τις συντρόφους τους θα προτιμήσει το 72% των ανδρών σύμφωνα με έρευνα του site απιστίας AshleyMadison.com.

Από την ίδια έρευνα, οι οποία έγινε μεταξύ 15.164 παντρεμένων άνδρών (σ.σ. που είναι μέλη της ιστοσελίδας απιστίας) προκύπτει, επιίσης, ότι αυτοί που φαίνονται που φαίνονται πιο διατεθειμένοι να χάσουν τον τελικό για να κάνουν σεξ είναι οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί. Από την πλευρά τους Βραζιλιάνοι και Ολλανδοί εμφανίζονται πρόθυμοι να συνδυάσουν τις δύο μεγάλες τους αδυναμίας, το ποδόσφαιρο και το σεξ.

Οσον αφορά τις δικαιολογίες που μπορεί να πει ένας άνδρας για να αποφύγει το σεξ ενόψει Μουντιάλ συνοψίζονται στις εξής:

«Μπορεί να χάσω τα γκολ» (53%)
«Εχω hungover» (40%)
«Είμαι πολύ κουρασμένος» (33%)
Τι κάνουν οι γυναίκες όταν τις παρατούν για το Μουντιάλ

Βέβαια όταν η ζυγαριά ενός άνδρα κλείσει προς τος ποδόσφαιρο τότε θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό οι γυναίκες τους να αρχίσουν τις φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ και όχι μαζί τους, αλλά με κάποιον από τους σταρ των γηπέδων.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα κατάταξης των κορυφαίων παικτών για εξωσυζυγική σχέση, οι γυναίκες μέλη του γνωστού ιστοτόπου της απιστίας επέλεξαν τους παρακάτω:

Gerard Pique 13,3%
Glen Johnson 12,5%
Mats Hummels 10,4%
Ezequiel Lavezzi 10,2%
Christiano Ronaldo 9,9%.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων