Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Το συγκλονιστικό βίντεο από την Ουκρανία που είδαν 5 εκατ. άνθρωποι (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει το βίντεο μίας κοπέλας από την Ουκρανία, η οποία αναφέρεται στις προσπάθειες που κάνουν οι πολίτες της χώρας της για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

«Εχουμε την ελευθερία στις καρδιές μας, έχουμε την ελευθερία στο μυαλό μας και τώρα σας ζητάω να χτίσετε την ελευθερία στη χώρα μας» λέει η νεαρή, η οποία σε κανένα σημείο του βίντεο δεν λέει το όνομά της, και συνεχίζει «Θέλω να γνωρίζετε γιατί χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη τη χώρα μου βγαίνουν στους δρόμους. Ο λόγος είναι μόνο ένας: Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι από τη δικτατορία, θέλουμε να απελευθερωθούμε από τους πολιτικούς που δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους, που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν, να χτυπήσουν, να τραυματίσουν για να σώσουν τα χρήματά τους, για να σώσουν τα σπίτια τους, για να σώσουν την εξουσία τους».

«Θέλω οι άνθρωποι που είναι εδώ να μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και η κυβέρνησή μας αποτελείται από βαρβάρους» λέει η 25χρονη και τονίζει: «Μπορείτε να μας βοηθήσετε με το να διηγηθείτε την ιστορία αυτή στους φίλους σας, με το να μοιραστείτε το βίντεο με άλλους. Σας παρακαλώ να το μοιραστείτε, να μιλήσετε στους φίλους σας, να μιλήσετε στην κυβέρνησή σας και να δείξετε ότι μας στηρίζετε».

Δείτε το σχετικό video:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων