Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Τμήμα Τουριστικών σπουδών στο ΠΑ.ΠΕΙ από Σεπτέμβριο

Την δημιουργία τμήματος Τουριστικών Σπουδών έχει ήδη δρομολογήσει το Πανεπιστήμιο Πειραιά με σκοπό να συνδέσει ιστορικά και εξελικτικά το παρελθόν της Ελληνικής οικονομίας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές θα λάβουν μια εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία θα τους εφοδιάζει με γνώση και δυνατότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στο σύγχρονο διεθνοποιημένο επιχειρηματικό τουριστικό περιβάλλον.

Στόχος είναι οι φοιτητές, σε συνεργασία με το υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Πειραιώς, να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σύγχρονου τουριστικού περιβάλλοντος. Η ίδρυση του «Τμήματος Τουριστικών Σπουδών», πλάι στους υπόλοιπους επιστημονικούς κλάδους που θεραπεύει το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα (Διοίκηση, Οικονομία, Βιομηχανία, Ναυτιλία, Νέες Τεχνολογίες, Διεθνείς Σπουδές) καθιστά το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πρωτοποριακό και ανταγωνιστικό στο σύγχρονο κόσμο αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το Τμήμα παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις μεταβαλλόμενες τάσεις και συνεχώς θα πραγματοποιεί καινοτόμους αλλαγές στο Πρόγραμμα Σπουδών, ώστε σταθερά να δημιουργεί την ανταγωνιστική αιχμή, με αποτέλεσμα οι εκάστοτε απόφοιτοί μας να έχουν όσο το δυνατόν πληρέστερη γνώση για το τι συμβαίνει στο χώρο των σύγχρονων Τουριστικών Σπουδών. Θέλουμε οι απόφοιτοί μας να αποτελέσουν στελέχη τουρισμού υψηλού επιστημονικού επιπέδου, επισημαίνει ο καθηγητής Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων