Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Φαβορί ο ΣΥΡΙΖΑ και στα…στοιχήματα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Εκτός πλέον από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές, σαφή εικόνα για την πρωτιά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνουν και τα διεθνή πρακτορεία στοιχήματος, παρουσιάζοντας μάλιστα σημαντικό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι του κυβερνώντος κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα το site sportingbet.gr δίνει απόδοση 1.20 στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στη μάχη των ευρωεκλογών έναντι 4.00 για την Νέα Δημοκρατία, με την επιλογή «άλλο κόμμα» να συγκεντρώνει απόδοση 34.00.

Στον «χορό» του στοιχήματος για τις ευρωεκλογές έχει μπει και το γνωστό site ηλεκτρονικού στοιχήματος, δίνοντας ωστόσο μικρότερο προβάδισμα στην πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει την μάχη των εκλογών δίνοντας απόδοση 1.26 στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έναντι 3.35 στην Νέα Δημοκρατία. Το εν λόγω site μάλιστα δίνει αποδόσεις και για τα υπόλοιπα κόμματα που θα ριχθούν στη μάχη των ευρωεκλογών με το Ποτάμι να συγκεντρώνει απόδοση 150.000, παρόμοιο με την απόδοση του Κ.Κ.Ε, την ΕΛΙΑ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να συγκεντρώνουν απόδοση 250.00, το ΛΑ.Ο.Σ να έχει απόδοση 500.00 και τα υπόλοιπα κόμματα με απόδοση στο 1000.00.

Μεγάλη έκπληξη η Χρυσή Αυγή, η οποία σύμφωνα με τις αποδόσεις εμφανίζεται τρίτο κόμμα συγκεντρώνοντας απόδοση 10.00.

sportingbet
Sportingbet

www.goalbetint.com
Goalbetint

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων