Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Χρ. Σπίρτζης: Όλα έτοιμα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί έχουν εκδοθεί 180.000 προσωποποιημένες κάρτες και στις 15 Νοεμβρίου θα είναι όλα έτοιμα, ανέφερε, σε ό,τι αφορά την εισαγωγή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης  μιλώντας στην ΕΡΤ 1 και την εκπομπή «Επτά»

Συνεχίζοντας τόνισε πως: «Από τη στιγμή που η Αρχή Προστασίαςς Προσωπικών Δεδομένων δεν επέτρεψε στον ΟΑΣΑ, με μια ηλεκτρονική αίτηση και τα αντίστοιχα στοιχεία, να αποστέλλει ταχυδρομικά την κάρτα, ο κόσμος θα είχε την ταλαιπωρία που είχε, γιατί θα έπρεπε να υπάρχει η αυτοπρόσωπη παρουσία», προσθέτοντας  ότι «εάν μια Αρχή έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ ιδιωτικών οργανισμών και δημόσιων οργανισμών, τότε υπάρχει θέμα».

Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε τέλος ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η λαθρεπιβίβαση, αλλά τα κυκλώματα στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών. «Η λαθρεπιβίβαση δεν είναι σε τόσο μεγάλο ποσοστό όσο διαφημίζεται. Αυτό που είναι σε μεγάλο ποσοστό είναι τα κυκλώματα και τα πλαστά εισιτήρια», τόνισε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων