Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Ψωμιάδης: Τί ψυχή θα παραδώσεις Αντώνη Σαμαρά; Έδιωξες τον Μέσι της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλους και για όλα μίλησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο παραιτηθείς από τη Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον εαυτό του «Μέσι της ΝΔ» ενώ τόνισε πως αν είχε μπροστά του τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα τον ρωτούσε «τι ψυχή θα παραδώσει». Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε πως δεν χρωστάει σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό ενώ ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του τού χρωστούν πολλά. «Εγώ δεν τους χρωστάω τίποτα» είπε χαρακτηριστικά. «Πάντα με καλούσαν στα δύσκολα ο ίδιος ο κύριος Σαμαρά με έχρησε αρχιστράτηγο στην Βόρεια Ελλάδα το 2012. Στις ομιλίες του με χαρακτήριζε πρωταγωνιστή και σούπερ σταρ. Και εν τέλει το 18% στη Βόρεια Ελλάδα το φτάσαμε στο 30». Ο κ. Ψωμιάδης άφησε αιχμές και εναντίον συνεργατών του πρωθυπουργού «Σας καλώ να δούμε ποιοι συνεργάτες γύρω από τον κ. Σαμαρά, κρατικοί λειτουργοί αλλά και αυριανοί υποψήφιοι έχουν δικαστικές εκκρεμότητες».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης μίλησε για τη σκληρή αλλά καλοπροαίρετη όπως είπε κριτική που έκανε στην παράταξη, τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο πολιτικός του θάνατος. «Δύο χρόνια τώρα δεν έχω καμία ηθική στήριξη από την παράταξη στην οποία τόσα πρόσφερα, στέγνωσε η ψυχή μου. Δύο χρόνια τώρα έφαγα παραμύθι» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε πως θα ζητήσει από τον Άρειο Πάγο την αναψηλάφηση της διαδικασίας που οδήγησε στην έκπτωσή του διότι προστέθηκαν νέα στοιχεία στη δικογραφία. Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές λέγοντας «ξέρω τι θα αντιμετωπίσω, ξέρω πόση λάσπη θα ξαναπέσει πάνω μου αλλά ουδείς ευρωβουλευτής θα εκλεγεί στην περιφέρεια εκτός από μένα». Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε για οριστικό διαζύγιο με τη σημερινή Νέα Δημοκρατία αφού δεν τον εκφράζει πια. «Μέχρι που θα φτάσει η κατηφόρα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας» αναρωτήθηκε.

Περιγράφοντας το κλίμα που επικράτησε μετά την παραίτησή του από τη ΝΔ ο κ. Ψωμιάδης είπε « Είχαν τα κεφάλια κάτω, έγινε το έλα να δεις, έβγαιναν σαν τα ποντίκια από τα γραφεία και μου ζητούσαν να μην παραιτηθώ».σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων