Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Όλο το παρασκήνιο της μεγάλης σύγκρουσης Σαμαρά, Αλαφούζου και Μαρινάκη

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένονται από τη σύγκρουση του Μαξίμου και του συγκροτήματος Αλαφούζου με το γκρουπ του μεγαλοεφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη διοχέτευση και τη δημοσιοποίηση του συνόλου της δικογραφίας που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το crashonline.gr, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας (και όσα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη μελέτη του φακέλου του κ. Μαρινάκη), υπήρξε εκτεταμένη και στενή παρακολούθηση του ιδίου και των στενών του συνεργατών από την ΕΥΠ, κατόπιν νομίμου εγκρίσεως του αρμοδίου εισαγγελέως.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας (και δεν αποκρύβεται τούτο κατά την διατύπωση) έχουν χρησιμοποιηθεί και «βαλιτσάκια» της ΕΥΠ ή έχει γίνει εκτεταμένο μπλοκάρισμα επί 24ωρου βάσεως μεγάλου αριθμού τηλεφώνων των στελεχών του συγκροτήματος Μαρινάκη από τη Γ΄ Διεύθυνση της Υπηρεσίας.

Επίσης, στο θέμα της παρακολούθησης, ακόμα και περιφερειακών τηλεφώνων (που ανήκουν σε Πακιστανούς) αποδεικνύουν ότι στις παρακολουθήσεις μετείχαν σίγουρα τα «βαλιτσάκια».

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι μπορεί να είναι μια παλιά δικογραφία όταν ξεκίνησε η ιστορία των στοιχημάτων αλλά στο τελικό σχηματισμό τους έχουν προστεθεί πρόσφατες καταθέσεις και στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι ο φάκελος ποτέ δεν ετέθη στο αρχείο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων